Angel Bride Weddings

Maszkabál az esküvőn

2016. február 12. - Angel Bride

Szerencsére mindjárt itt a tavasz, mégis a téli esküvőket szeretném egy kicsit promózni.

Nézzük először a praktikus oldalát. Ebben az időszakban még nincs nagy „roham” szolgáltatói fronton, ezért a legjobbakat tudjátok megszerezni, anélkül, hogy egy-másfél évvel a nagy nap előtt elkezdenétek a szervezést. Nem elhanyagolható szempont, hogy ilyenkor még jelentős árkedvezményt is kaphattok a nyári csúcsszezonhoz képest. Ráadásul télen biztos zárt helyen szerveztek lagzit, nem fenyeget a veszély, hogy a sátras, szabadtéri esküvőt elmossa egy óriási vihar. Szóval nem kell nagyon parázni az időjárás miatt sem :)

masquerade-wedding-couple.jpg

Ne gondoljátok, hogy télen nem lehet romantikus, szuper hangulatos bulit tartani. Decemberben tervezhettek Mikulás vagy karácsonyi hangulatú esküvőt. Karácsonyfák, angyalkák, csengettyűk, mécsesek, szánkócskák, csók a fagyöngy alatt, Luca napozás…
Januárban beköszönt a farsangi szezon, ilyenkor fergeteges mulatozást lehet szervezni, esetleg álarcosbállal feldobni a hangulatot. Lufik, lampionok, szín kavalkád, maszkok, tollak, flitterek. Februárban szívecskés, piros, rózsaszín, szerelmes Valentin napi esküvőt tudtok rendezni.  A koszorúslányok biztos hálásak lennének.

Mivel a karneváli szezon közepén járunk, néhány apró farsangi dekor ötletet osztanék meg Veletek.

picmonkey_collage_1_1.jpg

picmonkey_collage2_1_1.jpg

picmonkey_collage3_1_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://angelbride.blog.hu/api/trackback/id/tr58383192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása