Angel Bride Weddings

Gyerekbarát esküvő – mert a legkisebb is számít :)

2017. január 06. - Angel Bride

Először is boldog új évet kívánok!

Egy rövidke babázás után milyen más témával rukkolhatnék elő, mint a gyerekbarát esküvővel.

Miért is van szükség külön gondolni a legkisebbekre is? Ahogy elkezditek összeállítani a meghívottak listáját, szép lassan rá kell döbbennetek, hogy egyre több barátnak, ismerősnek, rokonnak van kicsi vagy már nagyobbacska gyermeke. Ha előre készültök, nem kell attól tartanotok, hogy többen amiatt mondják le a meghívást, mert nem tudják megoldani a gyerekfelügyeletet, vagy ha a kicsikkel érkeznének, nem kell kora este hazarohanniuk. Így mindenki önfeledten tud bulizni, és a picik is élvezni fogják életetek legszebb napját.  Ne felejtsétek el a vendégeket már meghíváskor értesíteni a gyerekbarát szolgáltatásokról.

Nézzük meg, milyen lurkóbarát megoldásokkal készülhettek. Persze minden pénztárca és helyszín függő.

A legegyszerűbb és természetesen legolcsóbb helyzet, ha a helyszínen van játszósarok vagy akár kis játszótér. Ha nincs, Ti is ki tudtok alakítani egy kuckót a gyerekeknek játszószőnyeggel, kisasztalokkal, kisszékekkel, játékokkal, kifestőkkel, állatkákkal, hogy a picúrok kényelmesen játszhassanak az esküvő ideje alatt. Ha van elegendő helyetek, és rendelkezésetekre áll projektor, vetítővászon, notebook és persze néhány rajzfilm, akkor mesenéző sarokkal is kedveskedhettek legkisebb vendégeiteknek. A szülőknek még nagyobb könnyebbséget jelent, ha gondoskodtok gyerekfelügyeletről is. Remek megoldás, ha helyi óvó nénit, pedagógust bíztok meg ezzel a feladattal jó néhány óra erejéig. Költségbarát megoldás, és biztos értékelni fogják a vendégek.
Ha ennél színvonalasabb dologra gondoltatok, akkor határ a csillagos ég. Rengeteg cég szakosodott gyerek rendezvények lebonyolítására. Ők a játszósarok kialakításán és a gyerekfelügyeleten túl rengeteg programot tudnak számotokra ajánlani, mint például kézműves foglalkozások, lufi hajtogatás, arcfestés, meseolvasás, altatás, ugrálóvár, xbox sarok. Mindenképp egyeztessetek a helyszínnel, hogy van-e elegendő hely a kiszemelt attrakció megvalósításához.

Ha teljesen le akarjátok venni a vendégeket a lábukról, gondoskodhattok gyerek menüről is. Szintén kedves gesztus, ha a legkisebbek is kapnak nekik készült köszönőajándékot. Jópofa a buborékfújó, korongnyalóka, mini puzzle – természetesen a Ti fotótokkal, mini rágógumi adagoló, gumicukor vagy cukorka szép csomagolásban. Nemrég találkoztam esküvői foglalkoztató füzettel is zsírkrétákkal csomagolva. 10 oldalon kifesthető képek találhatók a menyasszonyról és a vőlegényről, 5 oldalon játékos feladatok.

Vidám készülődést és sok boldogságot kívánok!

Baráti Ágnes – Angel Bride Weddings
Az esküvői őrangyal – mert az ördög a részletekben rejlik
Esküvő- és rendezvényszervezés

A bejegyzés trackback címe:

https://angelbride.blog.hu/api/trackback/id/tr4112103537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása