Angel Bride Weddings

Esküvő Kiállítás 2017, Groupama Aréna

2017. január 31. - Angel Bride

Most hogy túl vagyunk mindkét nagy budapesti esküvő kiállításon, úgy döntöttem, a Groupama Arénában tartott 24.Esküvő Kiállítás és Vásárról írok egy kis szösszenetet, idén ugyanis új volt a helyszín és megújult névvel és koncepcióval promózták magukat.

20170121_152351-3.jpg

A helyszín szép, modern, világos és tágas volt relax szigettel és több büfével, illetve ingyenes parkolással az Arénánál, ellenben volt kötelező fizetős ruhatár. A második szint rendben volt, viszont a harmadik és főleg a negyedik szint standbeosztása szerintem pokoli volt. Ha nem használtad a térképet, simán kihagyhattad a standok jó részét.  Ami még nem tetszett, hogy szerintem kevés szolgáltató képviseltette magát, főleg ha összehasonlítom, mi volt néhány éve még a Kongresszusi Központban. Nekem fura volt még a kevés látogató. Bevallom, nem szeretem a tömeget, de azért ez „túlzás” volt.Viszont jó pont a gyerekbarát játszóház a harmadik szinten és a vőlegény megőrzőt pótló óránként induló ingyenes stadion túra.

20170121_160818-3.jpg

Bár ahogy írtam, kevés kiállító volt, de így is rengeteg gyönyörű esküvői és alkalmi ruhát láttam. NAGYAGOTA COLLECTION szerelem.A Victoria Szalon és  a Fortuna Szalon is csoda ruhákat hozott ki. Úgy látom, még mindig hódít a csipke :) Az Anno Bridal saját készítésű, egyedi esküvői, menyecske és koszorúslány ruhái zseniálisak.

collage1.jpg

collage2.jpg

20170121_154552-2.jpg
collage3.jpg

De az urak sem szomorkodhattak, a Digel trendi öltönyei és a Cross&Field letisztultabb dizájnja között válogathattak.
collage4.jpg

20170121_154833-2.jpg

Ékszerekből nem volt hiány, rengeteg karikagyűrű közül lehetett válogatni. A Feil csapata most is profi és segítőkész volt. Köszönet a papírtáskáért és a katalógusért is :)

collage5.jpg

Ha esküvő , akkor torta. Köszönöm a kóstolót a Torta Palotának. Egyedi ízek,válogatott alapanyagok. Ajánlom még a Végvári Cukrászdát. Akár paleo tortát is rendelhettek tőlük, a díszített kekszeik szuperek köszönő ajándéknak vagy az édességes asztalra. Köszönöm a paleo sütit! Hogy a fiúk se maradjanak ki a jóból, a RimócziArt ismét kihozta vőlegény tortáit. Csak győzzétek az esküvőn összetörni.

20170121_165152-2.jpg

collage6.jpg

20170121_173041-2.jpg

Gratulálok a Pramon Cardnak az egyedi meghívókhoz! A Star Wars-os széria nagy kedvencem.

collage7.jpg

Rendelhettek a Gyerekbarát Esküvő csapatától óriás buborékot, de nem csak a gyerekek szórakoztatására, hanem tök jó kreatív fotótéma is. Jópofa ötlet még a rendezvény illatosítás is, az Air Aroma biztos tud benne segíteni. Nászúttal és külföldi esküvőkkel kapcsolatban is profi tájékoztatást kaptam a kiállításon a Tensi Toursnak köszönhetően.Két új rendezvény helyszínbe is belebotlottam. Nagyon ígéretesnek tűnnek...

És a kedvenc standom, bár lehet kissé infantilis vagyok :)

20170121_162839-2.jpg

Végezetül néhány dekorációs ötlet a kiállításról.

collage9.jpg

collage8.jpg

collage10.jpg

Sok boldogságot :)

Baráti Ágnes – Angel Bride Weddings
Az esküvői őrangyal – mert az ördög a részletekben rejlik
Esküvő- és rendezvényszervezés

A bejegyzés trackback címe:

https://angelbride.blog.hu/api/trackback/id/tr9612169260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása