Angel Bride Weddings

Egy kis nemzetközi kitekintés – Esküvői trendek, 2017

2017. február 14. - Angel Bride

Idén januárban is megjelentette a nemzetközi esküvő- és rendezvényszervező akadémia (International  Academy of Wedding & Event Planning) aktuális esküvői trend riportját, mely több mint ötven szakértő közreműködésével készült. Kukkantsunk bele, mik az idei év legütősebb trendjei.

A Pantone tavaszi/nyári színei közül az esküvő ipar nagy kedvence a „Sápadt Som” (Pale Dogwood). Ez a szépséges halvány rózsaszín az egyik legkedveltebb szín 2017-ben.

picmonkey_collage_6.jpg

picmonkey_collage2_5.jpg

pantone-13-1404-pale-dogwood.jpg

A zöld árnyalatok ugyancsak divatosak lesznek, miután a Pantone idén a „Lombzöldet” (Greenery) választotta az év színének.

pantone-color-of-the-year-2017-greenery-15-0343-leaves-2732x2048-1200x900.jpg

picmonkey_collage_7.jpg

picmonkey_collage4_5.jpg

picmonkey_collage2_6.jpg

2017-ben a csillogó, fémes árnyalatok dominálni fognak. Egyre elterjedtebbek a fémes gyertyák, fém gyertyatartók mindenféle árnyalatban. Az arany egyre gyakrabban használt, de népszerűek a különleges fém árnyalatok is, mint a „rózsaszín arany” (rosegold) vagy a bronz. Ismét visszatér az ezüst és divatos a réz is.picmonkey_collage11_1.jpg

picmonkey_collage12_1.jpg

 A színkavalkád után fussunk végig gyorsan, mitől lesz manapság menő a ruhád.

  • csipke, csipke minden mennyiségben! – nemcsak a ruháknál, hanem még az asztali futókon is megjelenik
  • hímzés
  • balett stílus – habkönnyű anyagok,tüll,fodrok,redők, halvány árnyalatok
  • arany, virágminták
  • rózsaszín minden árnyalatban – ruhák, kiegészítők, szalagok, díszítések

picmonkey_collage3_7.jpg

picmonkey_collage_8.jpg

picmonkey_collage2_7.jpg

A dekorációban a geometrikus formák nagyon ütősek lesznek idén, az ipari hatás egyre inkább megjelenik. Rengeteg fémes kiegészítő fehérrel és krémszínűvel lágyítva, gyakran természetes anyagokkal párosítva. Kevesebb a virág, viszont előtérbe kerülnek  a moha, fa, pozsgás alkotóelemek. 2017-ben kicsit a feje tetejére áll minden, a virágokat használják a levelek, zöldek kiemelésére – például krémszínű rózsafejek mohaágyon szétszórva. Egyre népszerűbbé válik a függő dekoráció, rengeteg levél, faág, lombozat felhasználásával, ugyanakkor a gyertyatartók és vázák is középpontba kerülnek. A virág falak már nem lesznek túl divatosak, átalakulnak egy csipetnyi virággal megszórt buja növény falakká.

picmonkey_collage8_4.jpg

picmonkey_collage7_4.jpg

picmonkey_collage5_6.jpg

picmonkey_collage10_2.jpg

A meghívók,ültetőkártyák és egyéb papíráruk terén a személyre szabott holmik nagyon felkapottak. Hódít a vízfestéses dizájn, a lézervágás,kalligráfia, az időtlen és elegáns stílus.

picmonkey_collage6_6.jpg

Ebben az évben a legnépszerűbbek a mesébe illő, a márvány torták és természetesen a magas esküvői torták. A fémes színek még mindig menők, de az aranyat és az ezüstöt egyre inkább lecseréli a rózsaszín arany és a réz. A desszertes asztalok egyre elegánsabbak és bőségesebbek rengeteg fajta különböző textúrájú, ízű és színű süteménnyel.

cake.jpg

A legújabb esküvői őrület a fánk fal. Nemcsak finomságokat rejt, hanem jól is néz ki, szuper dekoráció is egyben. A vendégek biztos imádni fogják, és még fotó témának sem utolsó :)

wtr11.jpg

Az esküvői étkezésnél a hagyományos ültetett vacsorát kezdik felváltani a kötetlenebb verziók. Egyre többen rendelnek food truckot, barbecuet, snack bart vagy látványkonyhát külföldön. Újabban a párok kedvenc ételeikkel is bővítik a finomságok sorát. A helyszínek is egyre változatosabbak, a vidéki farmtól a pajtáig, a raktártól a gyárépületig minden előfordul.

Az esküvői fotóknál is előtérbe kerül a természetesség. A szűrők népszerűsége csökken, a párok naturális, minimálisan retusált képeket szeretnének. Egyre elterjedtebbek a drónok fotózáskor, de vigyázat, mert hangosak és zavaróak lehetnek bizonyos helyzetekben! Sok menyasszony rendel esküvő előtti portré és budoár sorozatot. Az esküvő napján gyönyörű fotókönyvként átadva igazán intim és egyedi ajándék a vőlegények számára. Az év trendje, hogy kötetlen, spontán, beállítás nélküli családi fotósorozatot kérnek. Egyik verziója, mikor a családtagok a fotózáskor egymást nézik és nem a kamerába pózolnak.
picmonkey_collage9_4.jpg

 Remélem sikerült jó ötleteket adnom! Sok boldogságot!

Baráti Ágnes – Angel Bride Weddings
Az esküvői őrangyal – mert az ördög a részletekben rejlik
Esküvő- és rendezvényszervezés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://angelbride.blog.hu/api/trackback/id/tr4612250256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása