Angel Bride Weddings

Rumba-rumba a Boráriumba , avagy vintage esküvői helyszín ajánló

2017. június 14. - Angel Bride

Június elején Rusztikus Esküvői Nyílt Napon jártunk Pázmándon az egyik kedvenc helyszínemen.

A gyönyörű fedett teraszon pompás papír- és virágdekorációkat, egyedi ékszereket, esküvői fotóalbumokat csodálhattak meg a látogatók, de esküvői ruhaszalon, bérelhető veterán autók is képviseltették magukat, sőt koszorúslány ruhakollekcióval is készültek. A bejáratnál virágfallal fogadták a fotózkodni vágyó érdeklődőket.

Az esemény alkalmával a párok megismerkedhettek a Bálint Borárium csodás panoráma teraszával, jezsuita dézsmapincéjével, kis levendula mezejével és mediterrán környezetével. Kiváló ötlet volt, hogy az előre regisztrált szerelmesek egyúttal végigkóstolhatták az esküvői menü ínycsiklandó fogásait.  A finom, házias ételek itt kemencében vagy sparhelten sülnek, a vendégek a ház levendula és szőlő szörpjét is megkóstolhatják a környék finom borai mellett.

Csodás kilátás, egyedi környezet szőlőtőkékkel és levendulával tarkítva , remek fotós helyszínek a közelben, egy hely ahol a nagy napon minden csak a párról szól. Mindenkinek csak szívből ajánlani tudom és higgyétek el, tapasztalatból beszélek :)

Sok boldogságot!

Baráti Ágnes – Angel Bride Weddings
Az esküvői őrangyal – mert az ördög a részletekben rejlik
Esküvő- és rendezvényszervezés

befunky_collage_1.jpg

befunky_collage2_1.jpg

befunky_collage3_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://angelbride.blog.hu/api/trackback/id/tr2112591765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása