Angel Bride Weddings

Esküvői fotós helyszínek Budapesten 2.rész - 20 pompás hely Budán jegyes és esküvői fotózásra

2017. július 27. - Angel Bride

Az előző pesti gyűjtemény után most a legizgalmasabb budai fotóhelyszíneket gyűjtöttem egy csokorba. Az elegánstól az extrémig jó néhány lehetőség közül válogathattok, de a választásnál gondoljatok az esküvő tervezett stílusára is. Kellemes szemezgetést!

1.   Kopaszi gát a pompás Duna parti park Dél-Budán kávézókkal, teraszokkal tarkítva. Kutyás fotózást ne tervezzetek ide.

befunky_collage_3.jpg

2.   A Római-part Észak-Buda kissé retro vízparti területe stégekkel, nyugágyakkal, hekk sütödékkel és lángosozókkal. Ide jöhettek nyugodtan kutyával is.

befunky_collage2_3.jpg

3.   Feneketlen-tó a vízpartért rajongóknak, gyönyörű parkkal körbe véve. Szintén kutyabarát helyszín.

befunky_collage3_3.jpg

4.   Budai Arborétum - botanikus kert, természetvédelmi terület és egyetemi kampusz a Gellért-hegy oldalán. A fotózáshoz kastélyt idéző szép épületet is a rendelkezésetekre áll.

befunky_collage4_2.jpg

5.   A Gellért-hegyen lenyűgöző fotókat készíthettek a budapesti panorámával vagy a Citadellával a háttérben, de egyben szép parkosított helyeket is találtok itt, sőt meglátogathatjátok a Szent Gellért Sziklatemplomot és a vízesést is.

befunky_collage5_2.jpg

6.   A Tabán a Várhegy, a Gellért-hegy és a Naphegy között elterülő terület nagy parkkal, a Rácz és a Rudas gyógyfürdőkkel, sétányokkal, lépcsőkkel és romantikus utcácskákkal.

befunky_collage6_1.jpg

7.   Bár a Várkert Bazár a Tabánhoz tartozik, de mivel olyan káprázatos esküvői fotós helyszín, megérdemel egy külön pontot a felsorolásban. A fotózásra csak a Várbazár külső területén van lehetőség, de mindez díjmentes, csak regisztrációhoz kötött.

befunky_collage7_1.jpg

8.   A Várnegyed Budapest ékköve pazar utcákkal, a középkort idéző épületekkel, varázslatos lépcsőkkel és felülmúlhatatlan kilátással a városra. Kihagyhatatlan a Budavári Palota, a Halászbástya, a Mátyás-templom és a Sándor-palota. Érdekes téma lehet a Sikló és a Labirintus is.

befunky_collage8_1.jpg

9.   A Gül Baba utca Budapest egyik legmeredekebb és egyben legkülönlegesebb hangulatú macskaköves utcája. Itt áll egy kis kertben Gül Baba Türbéje és a rózsakert is, de sajnos pillanatnyilag nem látogathatók felújítás miatt. A tervek szerint az év második felében talán átadásra kerülnek.

befunky_collage9_1.jpg

10. Millenáris Park az ipari stílus kedvelőinek. Az óriási zöld park a volt Ganz Villamos Művek területén fekszik, egyben kert és rendezvény helyszín tavacskákkal tarkítva.

befunky_collage10_1.jpg

11. Kiscelli Múzeum Óbudán. Egykori kolostor és templom parkerdővel körbevéve.

befunky_collage11_1.jpg

12. Óbudai Fő tér a XX. század elejét idéző miliő. Látogassatok el a Zichy-kastélyhoz is.

befunky_collage12_1.jpg

13. Aquincum a történelem szerelmeseinek, római kori romokkal.

befunky_collage13_1.jpg

14. Szemlő-hegyi barlang és a Pál-völgyi barlang az extrém helyszínre vágyó pároknak.

befunky_collage14_1.jpg

15. János-hegy csodálatos panorámával és az elragadó Erzsébet kilátóval

befunky_collage15_1.jpg

16. Budafoki pincék, ha rusztikusabb helyszínre vágytok. Ne hagyjátok ki a Törley Pincészetet, a Budafoki Tangazdaságot, a Borvárost a Záborszky Kúriával, a Lics Pincészetet, de még sorolhatnám tovább.

befunky_collage16_1.jpg

17. Sacelláry Kastély – A Törley Látogatóközpont mellett terül el a romantikus stílusban épült, ősfás parkkal körbe vett palota. Torony, bástya, stukkódíszek, fantasztikus ólomüveg ablakok, igazán mesebeli hangulat.

befunky_collage17_1.jpg

18. György Villa a romantika kedvelőinek Budatétényben. Kellemes kis villa egy fenséges park közepén.

gyorgy_villa.jpg

19. A Nagytétényi Kastélymúzeum 18. századi barokk épület díszudvaros elrendezéssel, szép parkkal.

befunky_collage19.jpg

20. Memento Park a retro iránt rajongóknak, a kommunista korszak szobraival, emlékműveivel

befunky_collage20.jpg

Fotók: We Love Budapest

Sok boldogságot és mosolygós fotózást kívánok!

Baráti Ágnes – Angel Bride Weddings
Az esküvői őrangyal – mert az ördög a részletekben rejlik
Esküvő- és rendezvényszervezés

A bejegyzés trackback címe:

https://angelbride.blog.hu/api/trackback/id/tr4912677785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása