Angel Bride Weddings

Téli esküvő karácsonyi hangulatban

2017. december 22. - Angel Bride

Manapság az esküvői szezon nem ér véget nyáron. Egyre többen döntenek úgy, hogy télen ünneplik meg szerelmüket egy fergeteges lagzival. Az adventi készülődés igazán különleges időszaka az évnek, gyönyörű és meghitt esküvő tartható ilyenkor A dekorációban megjelenhetnek a karácsonyi motívumok, hópelyhek és a csodás fények. Néhány ötletet szeretnék adni egy arany-fehér színvilágban megálmodott letisztult, elegáns dekor fotóival.

dsc_0376.jpg

Beltéren sem kell lemondanunk a havazásról. A műhavon kívül használhatunk könnyed fehér héliumos lufikra lógatott hópelyheket is.

dsc_0433.jpg

Még mindig lufik minden mennyiségben. A fogadó tér korlátait egyszerűen feldobhatjuk lufikkal. Kedvencem az arany csillámba forgatott fehér óriás lufi.

dsc_0383.jpg

Letisztult asztali dekoráció az üveg vázába helyezett fagyos fehérre fújt ágak és apró ledizzók kombinációja. A téli hangulatra ráerősítenek az apró csillogó kristályok is.

dsc_0410.jpg

A fagyos ágak ismét megjelennek az aulában erősítve a karácsonyi hangulatot a szép ajándék dobozokkal és tüllel. Sötétedés után még hangulatosabbá válik az összhatás a diszkrét világítással.

dsc_0523.jpg

 A térelválasztást megoldhatjuk egyedi téli vagy karácsonyi mintákkal kasírozott paravánnal. Szerintem nagyon tetszetős megoldás :)

dsc_0629.jpg

Kívánok nagyon boldog készülődést és kellemes ünnepeket!

Baráti Ágnes – Angel Bride Weddings
Az esküvői őrangyal – mert az ördög a részletekben rejlik
Esküvő- és rendezvényszervezés

A bejegyzés trackback címe:

https://angelbride.blog.hu/api/trackback/id/tr2713517443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása