Angel Bride Weddings

Esküvői Trend Riport 2018

2018. április 05. - Angel Bride

Új év, új trendek, új összefoglaló a nagyvilágból és végre eljutottam odáig, hogy Veletek is megosszam. Egy rövid összegzés, amivel remélem sikerül néhány ötletet adnom, hogy még felejthetetlenebbé és persze trendibbé tegyétek az esküvőtöket.

1.png

Főbb trendek:

- az év színe az ultraviola, de a karakteres, drámai szín mellett divatos még a levendula és a szürke is

- a rose gold azaz a rózsaarany még mindig hódít

- a papíráruknál és kiegészítőknél egyre inkább előtérbe kerül a személyre szabás, saját logók használata. Az esküvő után is használhatók a monogramozott ágyneműk, törölközők, boros poharak, ...

- menő több apróbb asztaldísz egy hatalmas helyett

2.png

Az esküvők egyre meghittebbé és személyesebbé válnak, háttérbe szorulnak a formalitások és szokások, és egyre inkább nagy ünnepség, buli irányába tolódnak el. A szertartások sok esetben átcsúsznak estére, amit a rengeteg gyertya és a díszvilágítás még meghatóbbá tesz.

Az idei év nagy újdonsága az egyedien díszített asztal, azaz minden asztal esetében hasonló a látvány és azonosak a színek, de mindegyik asztaldekor más. A két színből álló színpaletták egyre kevésbé kedveltek, 2018-ban a három vagy több színből álló dekorok divatosak. Egyre több madár, pillangó, geometrikus, plasztikus dísz jelenik meg. Kedvelt vonal a trópusi lombok, és a rengeteg gyertya kombinációja. Papírtermékeknél bár a rózsaarany még mindig felkapott, de frissítve különböző fémes árnyalatokkal. A vízfesték, a kézzel rajzolt vagy kézzel írt meghívó még mindig kedvenc, amit lézervágással lehet még ütősebbé tenni. Az idei év legdögösebb meghívói meglepetésszerűek, amit ki kell csomagolni vagy dobozolni, esetleg darabok eltávolítására vagy összerakására van szükség  :)

A menyasszonyi csokrok tele vannak pompázatos virágokkal mint például a peónia, dália és különböző fajtájú rózsák és egyre színesebbek. 2018 a színrobbanás éve tele élénk, vibráló árnyalatokkal.

3.png

A párok általában négy helyszín meglátogatása után találják meg a számukra ideálisat.  A kevésbé szokványos helyek tarolnak manapság. Külföldön már nem a báltermek a legkeresettebbek, hanem az olyan különlegességek, mint a kempingek, kávézók, gyümölcsöskertek, ipari helyszínek. Az ünnepi étkezéseknél a minőség győzött a mennyiség felett. Kedveltek a látványkonyhai megoldások és a borvacsorák. A felszolgált desszertek ideje leáldozott, helyét szinte teljesen átvette a desszert büfé. Egy asztal tele sütikkel és mini desszertekkel,  ami nem elég hogy csodásan néz ki, de még ehető is! A fánkfal az idei évben még mindig felkapott, de a gofri az új kedvenc.

4.png

A fotóknál eltolódott a hangsúly a digitális albumokról a szépen kidolgozott nyomtatott albumok és a nyomatok felé. Egyre több pár ülteti a vendégeket kör alakban maguk köré a szertartás alatt, így a fotósok idén különleges képeket készíthetnek a vendégekkel a háttérben. Tarolnak a "first look” fotók, a filterek, a túltolt retus ideje lejárt, a párok egyre inkább keresik a természetes fotókat, a beállított sorozatok már nem olyan vonzók. Cinematográfiánál egyre rövidebbek a filmek – kb 15 percesek – de nagyon magas minőségben elkészítve. Nemcsak a filmesek de a fotósok is egyre több drónt használnak.

Legközelebb 2018 esküvői divat és szépség trendjeibe vezetlek be Titeket :)

Sok boldogságot és jó tervezgetést kívánok!

Baráti Ágnes – Angel Bride Weddings
Az esküvői őrangyal – mert az ördög a részletekben rejlik
Esküvő- és rendezvényszervezés

Fotók: The International Academy of Wedding & Event Planning - Wedding Trend Report 2018

A bejegyzés trackback címe:

https://angelbride.blog.hu/api/trackback/id/tr8713809692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása