Angel Bride Weddings

Esküvői divat trendek 2018

2018. május 17. - Angel Bride

Következzen egy kis kitekintés a divat világába, hogy mindenkit elbűvölhessetek a nagy napon.
2018-ban még mindig hódít a csipke, de egyre több könnyedebb, finomabb dizájnnal találkozhatunk. Menők a tiszta vonalú, királylányos ruhák, a magas nyakak mély hátkivágással és a vállat szabadon hagyó modellek, és a cuki zsebek.

8.jpg

Egyre elterjedtebbek a színes menyasszonyi ruhák is. A testszín és a rózsaszín nagyon divatos idén. A különlegességre vágyó menyasszonyok nagy kedvence az elefántcsont vagy fehér színű kezeslábas vagy nadrágkosztüm.

A menyasszonyok már a személyiségükhöz választanak cipőt – egyedileg színezett tornacipők, lapos cipők szerelmes idézetekkel a talpukon, színes magas sarkúak, fém vagy csillámló magas sarkak.

6.jpg

Hódítanak a nem teljesen egyforma koszorúslány ruhák. Bár általában azonos színűek, de gyakori, hogy több színárnyalatúak.

Az idei esküvői sminkeknél a szemek lesznek hangsúlyosak, a smink többi része visszafogottabb. A föld színek most szuper trendik egy kis pirosas árnyalattal megbolondítva. Fakó rózsaszín pirosító az orcákon, lágy bézs szemhéjfesték, fukszia színű ajkak.

A fényes hullámú frizurák, fonatok még mindig felkapottak. A new yorki divathét kedvence a lófarok magasan kötve, fekete szalaggal átkötve.

5.jpg

A vőlegényekről se feledkezzünk meg! Náluk a tengerkék az új fekete, a nadrágok bővebbek, és visszatérnek a kétsoros zakók.

Sok boldogságot és jó készülődést kívánok!

Baráti Ágnes – Angel Bride Weddings
Az esküvői őrangyal – mert az ördög a részletekben rejlik
Esküvő- és rendezvényszervezés

Fotók: The International Academy of Wedding & Event Planning - Wedding Trend Report 2018

A bejegyzés trackback címe:

https://angelbride.blog.hu/api/trackback/id/tr7213967544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása