Téli esküvő karácsonyi hangulatban

2017. december 22. - Angel Bride

Manapság az esküvői szezon nem ér véget nyáron. Egyre többen döntenek úgy, hogy télen ünneplik meg szerelmüket egy fergeteges lagzival. Az adventi készülődés igazán különleges időszaka az évnek, gyönyörű és meghitt esküvő tartható ilyenkor A dekorációban megjelenhetnek a karácsonyi motívumok, hópelyhek és a csodás fények. Néhány ötletet szeretnék adni egy arany-fehér színvilágban megálmodott letisztult, elegáns dekor fotóival.

Tovább

Esküvői fotós helyszínek Budapesten 2.rész - 20 pompás hely Budán jegyes és esküvői fotózásra

Az előző pesti gyűjtemény után most a legizgalmasabb budai fotóhelyszíneket gyűjtöttem egy csokorba. Az elegánstól az extrémig jó néhány lehetőség közül válogathattok, de a választásnál gondoljatok az esküvő tervezett stílusára is. Kellemes szemezgetést!

Tovább

Esküvői fotós helyszínek Budapesten 1.rész – 15+1 szuper hely Pesten jegyes és esküvői fotózásra

Bármilyen stílusú esküvőben és fotózásban gondolkodtok, ki sem kell tennetek a lábatokat a városból. Lehet romantikus, extrém, retro, indusztriál, vízparti akár természet közeli, mindenre van ideális helyszín Budapesten is. Találhattok gyönyörű kastélyt vagy palotát, parkot, barlangot, borászatot, igazából szinte csak a fantáziátok szab határt. Elkezdtem összeírni a kedvenc fotós és esküvői helyszíneim listáját, de olyan hosszúra sikerült, hogy nem zúdítom rátok egyben. Fogadjátok szeretettel a gyűjtemény első részét, ahol a pesti oldal gyöngyszemeit mutatom be.

Tovább

15 csábító parfüm esküvőre

Az illatok ereje

Mindenki óriási figyelmet fordít a leggyönyörűbb esküvői ruha megtalálására, a tökéletes frizurára és sminkre, de higgyétek el, óriási jelentősége van annak is, hogy milyen parfümöt használtok a Nagy Napon. Az illatok nemcsak megragadják a pillanatot, hanem összekapcsolódnak az emlékekkel, és segítségükkel akár évekkel később is újra felidézhetitek a legszebb pillanatokat.

Tovább

A pünkösdi csoda, avagy bazsarózsa az esküvőn

Rég írtam dekorációs posztot, most ismét itt az idő :)

Az esküvői dekort különlegessé teszik a szezonális virágok és szerencsére még olcsóbb is őket választani. Mindjárt itt a Pünkösd, mi más lehetne a választottam mint a csodálatos pünkösdi rózsa.

Tovább

Csíííííííííííz

Szösszenetek az esküvői fotózásról

Szívem csücske az esküvői fotózás. Kiállításokon rendszeresen tucatnyi fotóalbumot lapozok át, és bár vadidegen emberek képeit nézegetem, még így is átjönnek az érzések, hangulatok. Persze csak ha igazán jó fotós műveiről beszélünk. Manapság mindenki „fényképész”, hiszen minden mobilban ott lapul a kamera, de a hobby fotósok alkotásait azért nem hasonlítanám a profik munkáihoz. Embert próbáló feladat szinte egész nap elkapni a legszebb pillanatokat a legjobb beállításban a lehető legjobb minőségben és ezután még hosszú-hosszú utómunka következik.

Tovább

Daalarna Fashion Show 2017

PARADISE kollekció - a természet csábítása

Ismét rengeteg ember zarándokolt el a Millenárisra 2017. március 10-én, ahol a DAALARNA éves divatbemutatóján vehettünk részt. Benes Anita és kollégái nagyot alkottak, csodás alkalmi- és esküvői  ruhákban gyönyörködhettünk.

Tovább

Házasodjunk! De hogyan?

A hivatalos ügyintézés rejtelmei

Előre is elnézést, de most kevésbé szórakoztató téma következik :( Gyorsan végigfutnék a házasságkötéssel kapcsolatos hivatalos szabályokon és persze felhívnám néhány praktikus dologra is a figyelmeteket. Abba most nem mennék bele, hogy mi a helyzet, ha az egyik fél külföldi állampolgár, különben giga hosszúságú poszt születne. Arra mindenképp figyeljetek ebben az esetben, hogy a külföldi okiratokat hiteles magyar nyelvű fordítással kell becsatolnotok.

Tovább