Angel Bride Weddings

Nyár, esküvő és a vidám napraforgó…

2015. július 04. - Angel Bride

Végre megkérdőjelezhetetlenül tombol a nyár! Örömömre a közeli földeken a napraforgók elkezdték nyújtogatni fejecskéjüket a nap felé. Imádom ezt a vidám, vibráló, élénk virágot. Üde, természetes hangulat, aranyló szín…
Bár sokan túl harsánynak tartják, nem kell megijedni tőle. Használhatjuk kiegészítő jelleggel, de kiválóan építhető rá tematikus esküvő is. Csodálatos fotók készíthetők a napraforgó mezők előtt :)

Sokféleképpen hasznosítható – csokorba köthetjük, koszorúba fonhatjuk, kitűzőket, virágékszereket készíthetünk belőle, de akár cserepes változatával is dekorálhatunk és napraforgó szirmokat is szórhatunk a ceremónia alatt. Jól mutat magas vázákban, de alacsony asztaldíszekben is. Zöld, fehér, barnás virágokkal remekül kombinálható. Szépen párosítható krizantémmal, rózsával, gerberával és kis mezei virágokkal is.

Nézzétek csak ezeket a gyönyörű megoldásokat!

picmonkey_collage_3.jpg

picmonkey_collage2_2.jpg

picmonkey_collage3_3.jpg

picmonkey_collage4_3.jpg

picmonkey_collage5_3.jpg

picmonkey_collage6_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://angelbride.blog.hu/api/trackback/id/tr227594022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása