Angel Bride Weddings

Kalandok az Esküvői Kiállításon

2016. február 05. - Angel Bride

Sajnos rég nem tudtam írni, mozgalmas időszakon vagyok túl :) De újra itt, és megosztom Veletek élményeimet a hétvégi Esküvői Kiállításról.

Ismét rengeteg szolgáltató gyűlt össze a Papp László Sportarénában, így megint sikerült jobbnál-jobb új helyszíneket megismernem és remek ötleteket szereznem. Lehetetlen másképp ilyen egyszerűen és rövid idő alatt ennyi kedves szakmabelit végiglátogatni, a termékeket megtapizni, megkóstolni, megnézegetni, meghallgatni…

Szívem csücske az esküvői sütis pult, így nagyon megörültem, hogy mennyi gyönyörű tortát és egyéb esküvői édességet állítottak ki, és persze a legtöbb helyen kóstolni is lehetett. Külön gratulálok Takács Ági cukrásznak a pompás standjához!

picmonkey_collage3_5.jpg

picmonkey_collage2_4.jpg

Ha édesség, akkor nem csak menyasszonyi tortában, hanem vőlegény tortában is gondolkodhattok. Ha ezt grillázskivitelben választjátok, még egy kis „előadással” is kedveskedhettek a násznépnek. A hagyomány szerint a vacsora végén az ifjú férj kést hoz, és az arával együtt lesújt a tortára. A néphit szerint ahány darabra törik szét a torta, annyi boldog évet tölt el együtt az ifjú pár. Ha modern esküvőt terveztek, a Rimóczi Artnak köszönhetően még akkor sem kell lemondanotok erről a kedves szokásról. Olyan gyönyörű grillázstortákat állítottak ki, hogy még egy ötcsillagos szállodában is megállnák a helyüket :) És persze egy szuper forgatókönyvvel minden megoldható a nagy napon.

picmonkey_collage6_5.jpg

Több csokiszökőkutas cég is kiállított, de végre fagyi catering szolgáltatással is találkoztam. Én személy szerint jobban kedvelem a fagyi pultot. A vendégek vacsora után a kellemes meleg nyári estéken imádják, ráadásul nem lesz mindenki nyakig maszatos.

Ha szóba kerültek a vőlegények, nagy örömükre sok szép autócsodát is kiállítottak. A kedvenceim a veterán autók voltak. Kicsit hiányoltam most a tuk tukokat :( Nem újdonság, de szerintem szuper dolog, hogy már motoros felvezetést is kérhettek a nászmenetnek. Természetesen erre szakosodott cég is megtalálható volt a kiállításon.

picmonkey_collage_5.jpg

Tengernyi esküvői ékszer között válogathattak a párok. Az eljegyzési – és karikagyűrűkön kívül ötletes kiegészítőket is kiállítottak szép számmal. Mindenkinek csak ajánlani tudom az Art-Mona Design fejdíszeit, cipő klipszeit, kitűzőit, tortadíszeit és egyéb szépségeit.

picmonkey_collage13.jpg

picmonkey_collage12.jpg

Az egyik kedvenc foglalatosságom volt most is a fotós standok végig látogatása, és a gyönyörű referencia albumok végiglapozgatása. Részemről az idei nyertes a vdArtphoto bevállalós csapata. A fotókönyveiktől elállt a lélegzetem, és a szokásos mézeskalács, szappan és egyéb csecse-becse köszönő ajándékokon túlmutató szuper alternatívával is tudnak szolgálni. Emlékeztek a régi mini könyvecskékre? Ebben a méretben készítenek a vendégek számára kicsike fotóalbumot, és még az ára is kifizethető:)

vdart.jpg

picmonkey_collage5_5.jpg

Ha úgy éreznétek, a vendégek egyik kedvence a fotó sarok már túl unalmas lenne, erre is találtok alternatívát. Karikatúra készítő is képviseltette magát az expón.

Sok szép és ötletes dekorral is találkoztam. Úgy tűnik, idén nagy divat lesz a papírvirág.

picmonkey_collage7_3.jpg

picmonkey_collage8_3.jpg

Szerencsére lehetőségem volt hosszasan elbeszélgetni profikkal az esküvői táncoktatásról. Sok új hasznos dolgot tudtam meg, így remélem, a későbbiekben még inkább segítségetekre lehetek ebben a témában is. Külön köszönet Éva Tánciskolájának!

Belefutottam néhány frissen nyitott esküvői helyszínbe is. A Zala Springs profi csapata számomra már bizonyított. Szuper kedvesek, teljes körű felvilágosítást nyújtottak, és egy napon belül meg is kaptam csomagajánlatukat. Mindenkinek így kéne ezt csinálnia!
Ha esetleg extrémebb, kitelepülős helyszínben gondolkodtok, jópofa megoldás az étel furgon. Imádtam! Én biztos velük oldanám meg a welcome falatokat, de ha az esküvő stílusa megengedi, lehet az egész bulit.

picmonkey_collage11.jpg

És végül, de nem utolsó sorban a sok-sok csodálatos menyasszonyi ruha. Magukért beszélnek a fotók.

picmonkey_collage9_3.jpg

picmonkey_collage10_1.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://angelbride.blog.hu/api/trackback/id/tr588363780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása