Angel Bride Weddings

Mesés esküvő az erdőben

2019. augusztus 26. - Angel Bride

Úgy döntöttél, hogy megszabadulsz az unalmas éttermi, báltermi helyszínektől és jóval természet közelibb helyszínt keresel? Akkor irány az erdő! Az erdei esküvők káprázatos, kicsit fantasztikus hangulatúak, jó választás, ha meseszerű esküvői bulit tervezel. A lenyűgöző erdei ceremónia szervezése egyáltalán nem bonyolult feladat. Ilyen gyönyörű környezetben igazán nincs sok dekorációra szükség, a rengeteg lomb, egy kis moha, gyertyák, led lámpások csodát művelnek. Fogadj szeretettel még néhány apró ötletet, hogy még varázslatosabb lehessen az erdei partitok.

Az első és legfontosabb dolog, hogy megtaláld a megfelelő helyszínt. Nem olyan bonyolult feladat, hiszen számtalan park, arborétum, üdülőhely területén bérelhető erdős terület az esküvőre. Budapest közelében is rengeteg csodás hely közül válogathattok.

Erdei témájú meghívóval előre megalapozhatjátok az esküvő hangulatát. Használjatok fákat, erdei növényeket-, állatokat ábrázoló grafikát.

befunky-collage_e1.jpg

Viselj lapos talpú vagy vastag sarkú cipőt, így a puha talajon biztos nem fog a cipellőd a földbe ragadni.

Bár a rengeteg fa már önmagában is rendkívüli látványt nyújt, néhány egyszerű dísszel, például lógó szívecskékkel, dekoratív csecsebecsékkel még jobban feldobhatjátok őket. Ha egy kis luxusra vágysz, néhány csillogó kristálycsillárral feldobhatod a dekorációt.

Fokozd a hangulatot! Ültessétek a vendégeket a szertartás alatt farönkökre. Persze hosszú távon nem túl kényelmesek, vacsoránál azért hagyományos székeket, padokat használjatok.

befunky-collage_e3_1.jpg

A grillvacsora tökéletes választás erdei esküvőkhöz. Olcsó, vidám, változatos és még finom is.

Tegyétek a tortát és a desszerteket fából készült állványra, a rusztikus stílusú sütik ezen még jobban mutatnak.

Alakítsatok ki kényelmes pihenőket pazar világítással, kényelmes kanapékkal, hogy a vendégek stílusosan lepihenhessenek.

Érdemes olyan helyszínt választani, ahol sátor, faház, nagyobb pajta vagy fedett terem áll rendelkezésetekre, így egy hirtelen jött zápor nem viccelhet meg Titeket. Ha engedélyezett, egy hűvösebb estét feldobhat egy hangulatos tábortűz is.

befunky-collage_e2.jpg

Stílusosan adjatok kis növényeket köszönő ajándéknak, melyek úgy virágzanak és növekednek mint a szerelmetek. És nem utolsó sorban teljesen natúr.

Ha bármiben segítségedre lehetek, keress bizalommal :)

Sok boldogságot és jó készülődést kívánok!

Baráti Ágnes – Angel Bride Weddings
Az esküvői őrangyal – mert az ördög a részletekben rejlik
Esküvő- és rendezvényszervezés
www.facebook.com/angelbrideweddings

 

A bejegyzés trackback címe:

https://angelbride.blog.hu/api/trackback/id/tr1815025344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása