Angel Bride Weddings

Hasznos tippek, hogy 2020-ban ne kövess el hibákat az esküvőszervezésben

2020. január 22. - Angel Bride

Gondolom tapasztaltad, hogy miután eljegyeztétek egymást, az ismerősök és rokonok tanácsokat kezdtek osztogatni, és szinte megfojtottak a rengeteg információval. Amit nagy valószínűséggel hallhatsz, hogy gyorsan válaszd ki a ruhád, mert az meghatározza a stílust. Ezt semmiképp se tedd, helyette először foglaljátok le az álom helyszínt. Azon túl, hogy a helyszín kiválasztása a legfontosabb tennivaló, megszabja az esküvő fő kereteit és jelzi a vendégeknek a lagzi stílusát.

bloom-1836315_1920_small.jpg

A nagy napodon három átváltozáson mész keresztül. Első körben még menyasszony vagy, majd egy órán belül már feleség, végül akár 200 barát és rokon hosztesze. Hogyan lehet túlélni ezt a helyzetet? Érezd jól magad a bőrödben! Ebben sokat segít, ha vonzónak érzed magad az utolsó percig. Ha meg szeretnéd őrizni kifogástalan megjelenésed, mindenképp legyen nálad vörös rúzs, füstös hatású szemceruza és egy hosszú, díszes fülbevaló.

Az esküvőn használj egyedi, felejthetetlen illatot, amit ha megérzel, hosszú évek múlva is előtörnek a boldog emlékek. Rakj a parfümből a fátyol széleire, és ahogy sétálsz, hagysz egy kis illatfelhőt magad mögött.

Amikor az esküvődre vásárolsz vagy rendelsz, könnyű összezavarodni és meggondolatlanul dönteni. Ezért mindenképp írd le egy papírra a számodra három legfontosabb dolgot, és minden alkalommal, amikor rendelni szeretnél valamit, ezt olvasd át. Hidd el, segíteni fog, hogy jól dönts, és tényleg az elképzelt álomesküvőd valósulhasson meg!

Sok boldogságot és jó készülődést kívánok!

Baráti Ágnes – Angel Bride Weddings
Az esküvői őrangyal – mert az ördög a részletekben rejlik
Esküvő- és rendezvényszervezés
www.facebook.com/angelbrideweddings
+36 30 977 0814

A bejegyzés trackback címe:

https://angelbride.blog.hu/api/trackback/id/tr3015419928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása