Angel Bride Weddings

Őrangyalod az esküvőszervező

2015. április 18. - Angel Bride

Az esküvőszervezés csodás kaland, de még mielőtt belefognátok a szolgáltatók kiválasztásába, gondoljatok bele, lesz-e elég időtök, energiátok és tapasztalatotok hogy mindent aprólékosan megszervezzetek. Ha a legkisebb kétség is felmerül, inkább kérjétek esküvőszervező segítségét, hogy ne váljon rémálommá a tündérmese. Mért is mondom ezt? 

Már önmagában az sem kis feladat, hogy megtaláljátok a legmegfelelőbb és magas minőséget garantáló szolgáltatókat, de mindennek egy teljes egésszé kell összeállnia. Összhangban kell lennie a helyszínnek, a dekorációnak, az esküvői ruhának, meghívónak, zenekarnak és még sorolhatnám tovább mi mindennek. Mindez nem kevés odafigyelést és munkaórát igényel. Az esküvőszervező csak megbízható szolgáltatókkal köt szerződést, biztosak lehettek benne, hogy nem estek bele a silány minőséget nyújtó és túlárazott kóklerek csapdájába. Egy profi esküvőszervező a legkisebb részletre is odafigyel, minden feladatot beütemez, egyeztet, nem kell félnetek, hogy bármiről is megfeledkeztek. Leveszi a terhet a vállatokról, igény esetén a gyűrűtől a tortáig mindent elintéz természetesen a Ti elképzeléseitek szerint. Segít megtalálni álmaid ruháját, kiválasztani a ceremónia zenéit, meghívó szöveget írni, összeállítani az ültetési rendet és nem utolsó sorban elkészíteni az esküvő forgatókönyvét. A nagy napon már reggel a helyszínre érkezik, ellenőrzi az előkészületeket, koordinálja a szolgáltatók munkáját és minden felmerülő problémára talál megoldást. Nektek csak az a dolgotok, hogy élvezzétek e gyönyörű nap minden pillanatát.

Arra viszont figyeljetek oda, hogy kit fogtok megbízni ezzel a szép feladattal. Sajnos előfordult már panasz esküvőszervezővel  kapcsolatban is:( A nagy napotok megismételhetetlen, mindennek úgy kell történnie, ahogy megálmodtátok, nem szabad szükségtelen kompromisszumokat kötnötök. Nem jelent profi munkát, ha úgy érzitek, nem veszik figyelembe igényeiteket, pénzügyi lehetőségeiteket, nem szentelnek maximális figyelmet Rátok. Szervezőtök ajánlata linkek küldözgetésében merül ki, nem válaszol kérdéseitekre, nem ad tanácsot, nem kísér el például helyszínbejárásra, és durva esetben a normál piaci árnál magasabb áron ajánl szolgáltatást nagyobb jutaléka érdekében.  Ebben az esetben inkább érdemes befejezni a közös munkát.

A kiválasztásnál lényeges szempont a szimpátia is. Csak úgy tudtok hónapokig sikeresen együttműködni, ha teljesen megbíztok esküvőszervezőtökben. Legyen megbízható, pontos és kreatív, lásson el jobbnál jobb ötletekkel. Bármikor tudj hozzá fordulni kérdéseiddel, szívesen adjon tanácsot akár a legapróbbnak tűnő dologgal kapcsolatban is. A nagy napon ő lesz őrangyalotok, aki hibátlanul levezényli életetek leggyönyörűbb napját.

logo.jpg

"Egyedül félszárnyú angyalok vagyunk,
s csak úgy tudunk szárnyalni, ha összekapaszkodunk"

A bejegyzés trackback címe:

https://angelbride.blog.hu/api/trackback/id/tr307379222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása