Angel Bride Weddings

Daalarna Fashion Show 2017

PARADISE kollekció - a természet csábítása

2017. március 13. - Angel Bride

Ismét rengeteg ember zarándokolt el a Millenárisra 2017. március 10-én, ahol a DAALARNA éves divatbemutatóján vehettünk részt. Benes Anita és kollégái nagyot alkottak, csodás alkalmi- és esküvői  ruhákban gyönyörködhettünk.

2017-ben még nagyobb helyszínnel és két előadással készültek a márka kedvelőinek, hogy minél többen láthassák élőben az új kollekciót a kifutón.

„Tervezőként úgy gondolom, hogy egy új kollekciónak lehet akármilyen varázslatos is a lookbookja vagy a kampánya, mégis mindig élőben lesz igazán hatással az emberekre. Az élő show varázsát a legcsodálatosabb digitális technika sem tudja felülmúlni, mert a kifutón végigvonuló hús-vér modelleken kelnek igazán életre az esküvői ruhák. Egy ilyen bemutatón meghatározó benyomást kaphat mindenki az új kollekcióról: itt látszik igazán a ruhák esése, kivitelezése és akár a hibái is, míg a kampányfotók inkább egyfajta misztikumot közvetítenek.” (Benes Anita)

nevtelen.jpg

A 2017-es bemutatón a PARADISE kollekció mellett a márka legújabb, már 2018-ra tervezett modelljeivel is megismerkedhettünk. Külön meglepetés, hogy idén először itt Magyarországon lehetett élőben megtekinteni a ruhákat, külföldre csak később utaznak tovább. Kaptam is az alkalmon, és a 4 órakor kezdődő bemutatóra látogattam el, hogy minél előbb megcsodálhassam az új darabokat :) A próbák után délután 3 órától várta a DAALARNA csapata a vendégeket ingyenes ruhatárral, Silan és Air France nyereményjátékkal, illetve kényeztető vendéglátással a Hungária Pezsgő, Vöslauer, Preston torta-manufaktúra, Lindt és a Gundel jóvoltából. A REKAVAGO cipők és a Rienne Bride ékszerek nemcsak szép standdal képviseltették magukat, hanem a kifutón is tündököltek, megbolondítva a gyönyörű ruhákat.

A DAALARNA legújabb kollekciójában előtérbe kerül a természetesség, az érintetlen természet közelsége és csábítása. Az első bemutatott ruha stílszerűen egy a trópusi levelek színét idéző méregzöld uszályos modell volt. A színpompás, virágmintás alkalmi ruhák után a selyemből készült, halovány, kissé fémes hatású, zártabb darabok következtek.  Aztán érkeztek a fehér mennyasszonyi ruhák is. Mesés selyem, csipke, tüll  csodák, miniruhák, tengerparti esküvői ruhák. A könnyed selymek, a libbenő tüllök, a csipkék mintázata a dzsungel virágait és indáit stilizálták. A kollekciót a vadság jellemezte, az átlátszó anyagokat hol több, hol kevesebb csipke tette izgalmassá. A legtöbb ruhán különleges hátkivágás figyelhető meg, a gyöngy díszítések még különlegesebbé tették a légies darabokat. Teljesen zárt, pántos és szexis, nyitott fazonok is felvonultak. A bemutató zárásaként érkezett számomra a kollekció gyöngyszeme, egy virágmintás ujjatlan csoda, lombzöld övvel.

De beszéljenek helyettem a fotók.

#daalarnafashionshow#angelbrideweddings

Baráti Ágnes – Angel Bride Weddings
Az esküvői őrangyal – mert az ördög a részletekben rejlik
Esküvő- és rendezvényszervezés

picmonkey_collage_9.jpg

picmonkey_collage2_8.jpg
picmonkey_collage3_8.jpg

 picmonkey_collage4_6.jpg

picmonkey_collage7_5.jpg

picmonkey_collage8_5.jpg

dsc_1139-2.jpg

 Még több fotóért látogasd meg Pinterest oldalamat :)

https://hu.pinterest.com/angelbrideevent/daalarna-fashion-show-2017/

A bejegyzés trackback címe:

https://angelbride.blog.hu/api/trackback/id/tr1112331081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása