Angel Bride Weddings

Ti is egzotikus szertartásra vágytok?

Tippek külföldi esküvő szervezéséhez

2019. október 11. - Angel Bride

Lassan véget érnek az utolsó meleg napok az évben és beköszönt a szomorkás rosszidő. Mégis vidám, napsütéses esküvőre vágytok? Van megoldás, csak pattanjatok fel egy repülőre és irány a melegebb éghajlat! Nem kell megijednetek, nem bonyolult a feladat. Ma már számtalan cég foglalkozik külföldi esküvők és nászutak teljeskörű szervezésével, számotokra csak a boldog pillanatok megélése marad.

Ráadásul spórolhattok is, hiszen csak egy nászút árát kell kifizetnetek az itthoni akár több milliós lagzi helyett. Például egy mediterrán esküvőt 4-5 csillagos szállodával már egymillió forint alatt elértek.

Ideális választás, ha úgy érzitek, az esküvőtök csak rátok, vagy legfeljebb néhány fontos családtagra tartozik, és nem akartok 50-100 embert vendégül látni.

beach-wedding-dinner.jpg

Amit még a tervezés elején el kell döntenetek, hogy hivatalos vagy nem hivatalos ceremóniát szeretnétek tartani.

A hivatalos esküvő azt jelenti, hogy a külföldön kapott házassági anyakönyvi kivonatot Magyarországon honosítani lehet. Ebben az esetben időt kell szánnotok a hivatalos papírok és fordítások beszerzésére, ráadásul az itthoni honosítás több hónapot is igénybe vehet.

Ha gyorsan akartok hivatalos papírt is, mert például babát vártok, vagy csak hirtelen jött az utazás, jó megoldás lehet, ha itthon bejelentkeztek egy anyakönyvvezetőhöz, és a hivatalban túl lesztek a formalitásokon, az utazás alatt pedig csak egy gyönyörű ceremónián vesztek részt, amihez már nincs szükség semmilyen hivatalos okmányra vagy ügyintézésre. Csodás ötlet akkor is, ha csak a nászutat szeretnétek különlegesebbé tenni, vagy így szeretnétek az évfordulótokat megünnepelni.

Tengerparti esküvőnél felejtsétek el az abroncsot és a zakót! Egzotikus helyszíneken nagyon jól mutat a lenge, testre simuló ruha. A vőlegény is simán lehet mezítláb és rövidnadrágban. Ha ragaszkodsz az abroncsos, királylányos ruhához, az inkább a szálloda teraszán, kertjében tartott szertartáson mutat jól. Megkönnyíti a készülődést, hogy a legtöbb esküvői csomag a fodrászt, sminkest és a ruhák vasalását is tartalmazza.

A tervezésnél vegyétek figyelembe a szezonalitást, azaz, hogy a választott úticélnál melyek a legajánlottabb időszakok a látogatásra.

Ha nem szeretnétek túl sokat utazni, a mediterrán térségben is szervezhetők romantikus, tengerparti esküvők. Ciprus vagy Madeira, esetleg a görög szigetek? Csupán 2-3 óra alatt elérhetitek álmaitok helyszínét.

Végezetül egy hasznos tanács.
Ellenőrizzétek időben az útleveleket! A legtöbb országba csak úgy lehet belépni, ha a hazaérkezés napjától számított 6 hónapig még érvényes az útleveletek.

Ha részletesebb információra vagy segítségre vágytok, keressetek bizalommal :)

Sok boldogságot és jó készülődést kívánok!

Baráti Ágnes – Angel Bride Weddings
Az esküvői őrangyal – mert az ördög a részletekben rejlik
Esküvő- és rendezvényszervezés
www.facebook.com/angelbrideweddings

A bejegyzés trackback címe:

https://angelbride.blog.hu/api/trackback/id/tr3015216826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása