Angel Bride Weddings

Daalarna REBELLE bemutató

2019. május 29. - Angel Bride

Olvass, gyönyörködj, válaszd ki a kedvenc ruhád, és vegyél részt 2019. június 7-ig Facebook játékomban, ahol egy mosolygós fotózást nyerhettek pároddal. Gyere és játssz!
TAVASZI NYEREMÉNYJÁTÉK

Ismét a Millenáris B épületében került megrendezésre a Daalarna 2019-es divatbemutatója, ahol a  REBELLE kollekciót mutatták be.

Különböző karakterű modellek vonultak végig  kifutón, hisz a kollekció üzenete, hogy lépjünk túl napjaink felszínességén, a szépséget a természetességben és saját magunkban keressük.

A díszlet letisztult és gyönyörű, kicsit földöntúli. A LED fal előtt a fekete szőnyeggel borított kifutó, a füstből előbukkanó modellek látványa mesés. A bemutatót Sára, a tervező lánya mellett Kafiya, a Szomáliából menekült lány nyitotta meg.

 

Idén óriási szerepet kaptak a színek és a két kontraszt, a fekete és a fehér is, az utolsó csillámló aranyszínű ruhától pedig elállt a lélegzetem. Varázslatos, légies, különleges és teljesen egyedi darabok.

Olyan dinamikus volt a show, hogy nagy szomorúságomra úgy tűnt, mintha egy szempillantás alatt véget ért volna.

Remélem jövőre ismét részese lehetek ennek a csodának!

Addig is a galériában megosztom Veletek néhány kedvenc ruhám fotóját,  és egy rövid képes összefoglalóval is készültem a Fotóság jóvoltából.

Ha még nem választottad ki A RUHÁT a Nagy Napra, ne csüggedj, segítek Neked. A következő bejegyzésben az idei ruhatrendekkel ismertetlek meg, hátha így megkönnyítem a döntésed :)

Csak semmi pánik, minden tökéletesen fog sikerülni!

Baráti Ágnes – Angel Bride Weddings
Az esküvői őrangyal – mert az ördög a részletekben rejlik
Esküvő- és rendezvényszervezés

A bejegyzés trackback címe:

https://angelbride.blog.hu/api/trackback/id/tr4414868016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása