Angel Bride Weddings

2019-es esküvői fotó trendek

2019. március 27. - Angel Bride

Az 2019-es esküvői szezon már az ajtón dörömböl. Ha még mindig nem találtátok meg az ideális szolgáltatókat, ne csüggedjetek, fotó/videó témában próbálok most segítségetekre lenni. Nézzük meg, melyek az idei trendek, hátha a portfóliók alapján így egyszerűbb lesz a választás.

A párok egyre gyakrabban külön napot szentelnek a kreatív fotók elkészítésére. Mikor nem szorít az idő, és nem kell a vendégekhez sietni, sokkal intimebb, művészibb sorozatok készíthetők. Ilyenkor sokkal élvezetesebb, felszabadultabb a fotózás, ami a képeken is látható.

Menjünk végig milyen újdonságokat tartogat esküvői fotós szempontból az idei év*:

- Egyre népszerűbbek a „First Look” fotók, azaz amikor a pár először meglátja egymást esküvői öltözetben. Természetesen nemcsak páros fényképek, hanem közös szülői képek is készülhetnek ekkor.

- Növekszik az igény a „Moon Session” iránt is, ami pontosan profi nászutas sorozatot takar. Persze az eljegyzési sorozatok továbbra is tarolnak.

- Egyre többször nemcsak egy, hanem akár több fotós követi végig az esküvőt szó szoros értelemben véve az elejétől a végéig. Gyakran olyan kreatív fotók is születnek például, mikor a vőlegény zuhanyozik készülődés közben.

- Egyre letisztultabb, egyszerűbb utómunka

- A fekete-fehér fotók ismét nagyon kedveltek lettek

- Az új trend szerint az utómunkázott fényképek sötétebb stílusúak összehasonlítva az eddigi túlexponált, kiégett, lágyabb megjelenésű divathoz képest. A cél, hogy visszatérjünk az eredeti látványvilághoz, a tökéletlenség lesz a nyerő.

- Egyre népszerűbb a dokumentarista stílus, nem beállított sorozatok a párról, hanem ahogy a vendégekkel szórakoznak, illetve kettőjükről készült természetesen érzelmes fényképek.

- „Unplugged szertartások”, amikor előre felkérik a vendégeket, hogy ne zavarják a profi fotós/videós csapatot a fotózásukkal, és a közösségi médiában történő azonnali megosztásokkal. Így jóval intimebb, meghittebb is lesz a ceremónia.

- A fotóalbumok mellett egyre több digitális album

- A pendrivok ideje lejárt, egyre inkább a felhő használt a kész anyagok átadásánál. Így azonnal megoszthatók, feltölthetők lesznek a fényképek.

nevtelen_1.jpg

Most lássuk, mi is ment ki a divatból 2019-re:

- Fine art fotó/videó

- Pasztel szűrők

- Túlexponált fotók

- Beállított családi fotók. A fotós nem pózoltat, csak finoman irányít, instruál, a cél a minél természetesebb végeredmény.

A cinematográfiában a rövid, mozgalmas, izgalmas vágású klippek közkedveltek. A hosszú filmek nem közösségi média barátok :) A fotókhoz hasonlóan a sötétebb, élethűbb megjelenés az új irány, illetve visszatérünk a történetmeséléshez. Egyre több a drónos felvétel, akár beltéren is használva ezek speciális, halk és biztonságosabb változatát.

Ha szolgáltató kereséskor elakadnátok a különböző csomagok tartalmával kapcsolatban, keressetek bátran, szívesen segítek az összehasonlításban. A cél, hogy a számotokra legideálisabb fotóst találjuk meg, hogy minél idillibb legyen a legszebb napotok!

Baráti Ágnes – Angel Bride Weddings
Az esküvői őrangyal – mert az ördög a részletekben rejlik
Esküvő- és rendezvényszervezés
www.facebook.com/angelbrideweddings

 

*The International Academy of Wedding&Event Planning Wedding Trend Report 2019 alapján

 

A bejegyzés trackback címe:

https://angelbride.blog.hu/api/trackback/id/tr9314719993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása